Το Τατουάζ στον Alpha τελειώνει και ο Ανδρέας Γεωργίου με τους συνεργάτες του ετοιμάζουν ήδη τη νέα σειρά που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν!

Το «Τατουάζ» τελειώνει και ο Ανδρέας με την ομάδα του έχει ξεκινήσει να γυρίζει την επόμενη σειρά, που σίγουρα θα είναι και εκείνη πετυχημένη και θα καθηλώσει τους τηλεθεατές!

Ο ίδιος είχε δηλώσει στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη: «Είχαμε πει πως το Τατουάζ θα πάει δυο σεζόν. Τώρα λοιπόν που συζητούσαμε για τρίτη χρονιά, θυμηθήκαμε αυτό που είχαμε πει, ότι πρέπει να τελειώσει στο πικ της». Στην ερώτηση για το ποιο κανάλι θα φιλοξενήσει τελικά τη νέα σειρά, ο ίδιος είχε δηλώσει: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον Alpha. Λέγονται και ακούγονται διάφορα, δεν ισχύει τίποτα, η αλήθεια είναι ότι συζητήσαμε αλλά αυτό που δεν θέλουμε είναι να δεσμευτούμε αυτή τη στιγμή. Θέλω αυτό το καινούργιο που ετοιμάζουμε, να υπάρχει σε εικόνα και μετά θα γυρίσουμε το πιλοτικό επεισόδιο και όταν το ετοιμάσουμε πρώτα θα το δούνε στον Alpha και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Θέλω να έχω καλές σχέσεις με την αγορά».

Ο Ανδρέας Γεωργίου ψάχνει την καινούργια του τηλεοπτική στέγη για να παραδώσει τη νέα του δουλειά και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο ΣΚΑΪ!

Η νέα σειρά βασίζεται σε μια παλαιότερη ιδέα για ταινία που είχε η ομάδα του «Τατουάζ» με τίτλο «8 λέξεις», την οποία τροποποίησαν σε μορφή σειράς.

Ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube το επίσημο trailer της νέας του δουλειάς!

Δείτε στο τρέιλερ ποια πρόσωπα πρωταγωνιστούν αλλά και πού έχουν γυριστεί τα πρώτα πλάνα της νέας σειράς “8 λέξεις”!


Σχόλια

Περί ευθύνης: To greek-seires.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του greek-seires.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.