Η μέρα του γάμου του Κενάν και της Μελέκ ξημερώνει και το ζευγάρι ευτυχισμένο κάνει όνειρα για το κοινό του μέλλον. Την ίδια ώρα, η Αρζού το έχει σκάσει από το ψυχιατρείο, όπου βρέθηκε καθώς είχε αρπάξει την κόρη της και κατηγορούσε τη Μελέκ ως υπεύθυνη για την εξαφάνιση της Τουγκτσέ. Τότε όλοι κατάλαβαν πως χρήζει ιατρικής παρακολούθησης και την κλείνουν σε ψυχιατρική κλινική. Ωστόσο τη μέρα του γάμου εμφανίζεται μεταμφιεσμένη στον Ερκούτ και του λέει: «Θα πληρώσουν για όσα μου έκαναν».

Ο Ερκούτ όμως της αποκαλύπτει: «Είναι πια αργά! Τελείωσε! Κοίταξε να συνεχίσεις τη ζωή σου». Εκείνη είναι αποφασισμένη: «Δεν θα γίνει αυτός ο γάμος». Στο μεταξύ ο Σελίμ αρχίζει να ανησυχεί καθώς ο χοτζά δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Ο Ερκούτ με την Αρζού τον έχουν απαγάγει και τον έχουν δέσει, προκειμένου να μη γίνει ο γάμος. «Τελείωσε, Αρζού! Πάμε να φύγουμε τώρα», της λέει ο Ερκούτ, αλλά εκείνη έχει άλλα σχέδια κατά νου. Ο Κενάν με τη Μελέκ περιμένουν στο ξύλινο σπιτάκι στον κήπο μέχρι να αρχίσει ο γάμος τους. Μαζί τους βρίσκονται και η Ελίφ με την Τουγκτσέ, χωρίς η αδίστακτη γυναίκα να το γνωρίζει. Απέξω η Αρζού περιλούζει το οίκημα με βενζίνη. «Δεν ήταν αυτό το σχέδιό μας! Πάμε να φύγουμε, έχεις τρελαθεί;», της λέει ο Ερκούτ και τότε εκείνη ανάβει ένα σπίρτο και βάζει φωτιά. Το σπίτι τυλίγεται στις φλόγες και κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι! Οι πυκνοί καπνοί πνίγουν τον Κενάν και την Τουγκτσέ.

 Elif: Αποκλειστικό «φωτιά»! Η Μελέκ θρηνεί για τον Κενάν και η Αρζού καταλήγει στο ψυχιατρείο!

Μετά από αυτό η επιστροφή της Αρζού στο ψυχιατρείο είναι μονόδρομος. Φορώντας φθαρμένα ρούχα, απεριποίητη και θλιμμένη, θρηνεί κι εκείνη τον χαμό της κόρης της: «Κόρη μου… Τουγκτσέ μου… Σε πέταξαν κι εσένα όπως εμένα, παιδί μου! Αυτή η γυναίκα σε σκότωσε… Σε πήραν από κοντά μου», μονολογεί…

Η Μελέκ θρηνεί τον Κενάν

Οι μήνες έχουν περάσει και όλοι προσπαθούν να ορθοποδήσουν και πάλι. Η απουσία του Κενάν και της Τουγκτσέ είναι αισθητή και κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει το κακό που συνέβη. Ο Σελίμ έχει αναλάβει τα ηνία της οικογένειας, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα που συνεχώς προκύπτουν τον στήνουν στον τοίχο και αδυνατεί να βρει λύσεις. Από την άλλη η Μελέκ εργάζεται σ’ ένα εργοστάσιο προκειμένου να καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια της! Για χατίρι της Ελίφ κρύβει όσο μπορεί τη στενοχώρια που δεν κατάφερε ποτέ να βρει την ευτυχία με τον Κενάν!

Ο πόνος της είναι βουβός και καθημερινά θρηνεί τη χαμένη της αγάπη! Την ίδια απώλεια ζει και η Αλιγέ, η οποία κοιτάζοντας τις φωτογραφίες του Κενάν και της Τουγκτσέ λέει: «Ακόμα σας περιμένω, παιδί μου! Τι πόνο μου προκάλεσες με τον χαμό σου! Κενάν μου! Τουγκτσέ μου! Πώς μπορέσατε να μας αφήσετε! Μου λείπετε πολύ! Πάρα πολύ». Και η μικρή Ελίφ όμως νιώθει απίστευτο πόνο με την απουσία τόσο του μπαμπά της όσο και της αδελφής της!

 Elif: Αποκλειστικό «φωτιά»! Η Μελέκ θρηνεί για τον Κενάν και η Αρζού καταλήγει στο ψυχιατρείο!

Πηγή: TiViΣΙΡΙΑΛ

Από τις: ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ


Σχόλια

Περί ευθύνης: To greek-seires.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του greek-seires.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.