Τη γνωρίσαμε μέσα από το σίριαλ «Το Τατουάζ» και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση από τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις».

Έτσι, η Δανάη Παππά άφησε πίσω της την Άννα, που ερωτεύτηκε παράφορα τον Αλέξανδρο από το «Τατουάζ» και θα την δούμε από Σεπτέμβρη στον ρόλο της Ρωξάνης.

Η Δανάη Παππά ήταν η ενζενί, το νέο κορίτσι που πρότεινε ο Ανδρέας Γεωργίου μέσα από το Τατουάζ. Χορεύτρια στο επάγγελμα, θα ασχοληθεί με την υποκριτική για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Κύπριου σκηνοθέτη, τον οποίο ακολουθεί στις «8 Λέξεις».

Το τελευταίο χορταστικό τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΙ, «8 Λέξεις» μας έχει αποκαλύψει πολλά για τον ρόλο της, εκείνον της Ρωξάνης, που είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν της Άννας. Η Ρωξάνη έχει ένα παιδί με τον Μιχαήλ, τον επίδοξο πολιτικό που καταφτάνει στην Κέρκυρα. Ωστόσο, πρέπει να το κρατήσει κρυφό από όλους, καθώς ο πατέρας του παιδιού της ετοιμάζεται να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα, την Ηλιάννα. Εκεί είναι που περιπλέκεται η υπόθεση, καθώς εκείνη είναι ερωτευμένη με ένα ζωγράφο, τον Οδυσσέα.

Εκτός από την Δανάη Παππά, στη σειρά «8 Λέξεις» βλέπουμε τόσο τον Γιώργος Παρτσαλάκη, όσο και τον Απόστολο Γκλέτσο. Μιλώντας στο περιοδικό Downtown Κύπρου, η ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τον πρώην Δήμαρχο Στυλίδας.

«Όταν ανακοινώθηκε ότι θα είναι και σε αυτό ο Απόστολος, για το μόνο που στεναχωρήθηκα είναι ότι δεν θα κάνει πάλι τον πατέρα μου» λέει χαρακτηριστικά. «Γιατί για δύο χρόνια ήταν κάπως σαν τον πατέρα μου…» συμπληρώνει με ένα πλατύ χαμόγελο στο περιοδικό Down Town της Κύπρου.

Η Δανάη Παππά όμως καλείται να περιγράψει τον εαυτό της, χρησιμοποιώντας τον τίτλο του νέου σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί. Πώς θα περιέγραφε τη με «8 Λέξεις»; «Αντί για τα σκουπίδια, πέταξα τα κλειδιά μου!» απαντά και ξεσπά σε γέλια.


Σχόλια

Περί ευθύνης: To greek-seires.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του greek-seires.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.