Τσακώθηκε με τον Ανδρέα Γεωργίου ο Κούλλης Νικολάου; Όλη η αλήθεια, όπως εκείνος την αποκάλυψε!

Το τελευταίο επεισόδιο του «Τατουάζ» γυρίστηκε στην Καλαμπάκα και ο σεναριογράφος του επιτυχημένο σήριαλ, Κούλλης Νικολάου, μίλησε για τα νέα του σχέδια.

«Έχουμε δώσει τα χέρια με τον Alpha Κύπρου και τον Alpha Ελλάδας για το “Αστέρια στην άμμο”. Για τις “8 Λέξεις” ακόμα δεν ξέρουμε τι προορισμό θα έχει. Δεν είμαστε σε διαπραγματεύσεις, αυτή τη στιγμή το δημιουργούμε και σιγά σιγά θα δούμε», δήλωσε στους «Κου Κου».

Μάλιστα ο ίδιος απάντησε και στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κούλλη Νικολάου και τον Ανδρέα Γεωργίου να έχουν συγκρουστεί και αυτός να είναι και ένας από τους λόγους που το «Τατουάζ» ολοκληρώνεται φέτος.

«Είναι αστείο να νομίζει κάποιος ότι εγώ και ο Ανδρέας μπορούμε να τσακωθούμε. Το να διαφωνούμε είναι μέσα στην ημερησία διάταξη. Δεν τσακώνεσαι με αδερφό ο οποίος δεν είναι εξ’ αίματος, αλλά έχεις επιλέξει να είναι αιώνια αδερφός σου».

Όσο για τους συντελεστές του σήριαλ «8 λέξεις»: «Θα υπάρξουν νέα πρόσωπα, νέοι ηθοποιοί, οι οποίοι δεν είναι απλά νέοι στο επάγγελμα, είναι ηθοποιοί με ήθος πρώτα από όλα και ερμηνευτικό ταλέντο, που θα συναρπάσουν. Η Δανάη Παππά θα είναι μαζί και ο Στέφανος Μιχαήλ που θα μπει στην πορεία».


Σχόλια

Περί ευθύνης: To greek-seires.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του greek-seires.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.