Αποκλειστικό φωτιά για το Τατουάζ στον Alpha tv! Η Όλγα τινάζει τον γάμο στον αέρα και οι ισορροπίες αλλάζουν για πάντα…..

Ενώ συμβαίνουν διάφορα στην Αίγινα αλλά και το Λονδίνο, στα Μετέωρα το κλίμα είναι διαφορετικό και χαρούμενο καθώς η Ολγα και ο Στέφανος βρίσκονται στο στάδιο όπου ειδοποιούν τους τελευταίους καλεσμένους για τον γάμο τους που είναι σε λίγες μέρες.

Η όλη διαδικασία σχεδόν έχει ολοκληρωθεί και το ευτυχισμένο ζευγάρι, στην τελική ευθεία για τον γάμο τους, διαλέγουν όνομα για το μωρό που έρχεται.

Η Ολγα εκφράζει κάποιες ανασφάλειες στον Στέφανο: «Δεν ξέρω αν μπορώ να τα καταφέρω σ’ αυτό τον νέο ρόλο», προβληματίζεται και στην ιστορία αυτή μπλέκεται η Αννα και οι πρόσφατες κουβέντες που είχαν κάνει περί εγκυμοσύνης και δεσμεύσεων. Η Ολγα είναι σίγουρο ότι βιώνει το άγχος της νύφης πριν την εκκλησία. Αρχίζει να πανικοβάλλεται για το αν θα πρέπει να κάνει αυτό το βήμα-σταθμό στη ζωή της, που θα της φέρει επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες.

Ολα αυτά τα εξομολογείται στην Αννα και παράλληλα της λέει: «Σκέφτομαι ότι ήταν λάθος. Ισως δεν πρέπει να γίνει αυτός ο γάμος». Οι ενδοιασμοί της Ολγας σχετικά με τον γάμο προβληματίζουν την Αννα που έχει αρχίσει να πιστεύει πως η Ολγα θα το βάλει στα πόδια και δεν θα παντρευτεί: «Νομίζω ότι πρέπει να πάμε κοντά της, Αλεξ. Δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά που μου λέει και φοβάμαι ότι είναι έτοιμη να κάνει πίσω», λέει ανήσυχη.

Ετσι η Αννα και ο Αλέξανδρος φεύγουν για τα Μετέωρα, ενώ η Ολγα εξακολουθεί να πιέζεται και να έχει αμφιβολίες για τον γάμο που ετοιμάζεται να κάνει: «Δεν ξέρω αλήθεια. Φοβάμαι πολύ και αισθάνομαι εγκλωβισμένη. Αννα, δεν έχω καμία χαρά, νιώθω να πνίγομαι με όλα αυτά», της εξομολογείται. Η Αννα προσπαθεί να την καθησυχάσει και μάλιστα από την πρώτη στιγμή που φτάνουν στα Μετέωρα με τον Αλέξανδρο, κάνουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα και ετοιμάζονται για τα μπάτσελορ, αλλά η Ολγα δεν δείχνει ενθουσιασμένη με την ιδέα, ενισχύοντας τους φόβους της Αννας πως μπορεί τελικά να μην προχωρήσει με τον γάμο, έστω και την τελευταία στιγμή.

Τατουάζ - Αποκλειστικό βόμβα! Η Τατιάνα ανακαλύπτει το σχέδιο του Σέκερη!


Σχόλια

Περί ευθύνης: To greek-seires.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του greek-seires.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.